Whydentify Sverige | Tjänster
17807
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Den mänskliga faktorn.

Medarbetarresan är lång. Den startar redan när du som arbetsgivare försöker flörta med de människor som ska göra din affär relevant om 5 år. Den slutar långt efter att de har slutat. Däremellan ska du få de att söka sig till dig, ge de en strålande kandidatupplevelse, få de ombord och in i verksamheten, se till att de utvecklas för att snabbare kunna nå uppsatta mål, göra så att de genuint trivs och blir ambassadörer, tillrättalägga för att de kommer tillbaka och är ännu bättre om de väl beslutar sig att lämna. Det här är vad som förväntas från högsta ledningen, för de vet att människor idag är mer avgörande för framgång än produkter och kapital.

 

Att lyckas med sina medarbetarbetarresor är en stor utmaning. De ska inte bara stöttas av system, processer och strukturer. Det krävs mer. Mycket mer. Då kan det vara bra att ha någon vid sin sida. Någon som faktiskt kan hjälpa till att navigera bland interna och externa kanaler, bland nya smarta teknologier, bland målgrupper och budskap. Någon som förstår kandidatmarknaden och vad som krävs för att attrahera, engagera och behålla duktiga medarbetare. Och som tar ansvar för att du investerar klokt, och att valda lösningar verkligen levererar. En People Partner helt enkelt, som gör dig bättre.

Eget budskap0%
Vara attraktiv 0%
Många kandidater0%
UTVECKLING SOM SKAPAR RESULTAT0%
Sociala kanaler0%
Mätbarhet0%
2011

Födelseår

11

Medarbetare

1500+

Uppdrag per år

4

Nordiska länder vi jobbar i

People Acquisition

Vem, vad, hur, vad och varför? Rekrytera med effekt.

Vi hjälper dig att navigera mellan det köpta och oköpta, digitala och analoga, sociala och klassiska, passivt och uppsökande. Vi fyller dessutom valda kanaler med riktat innehåll som inte bara är bra, det skapar också önskad action. Hur vi lyckas? Parar du det bästa av ny och beprövad teknologi med både gedigen kommunikations- och rekryteringskunskap och över 10.000 genomförda uppdrag så uppstår oanad kompetens. Den ger vi dig på ett bräde så att du kan attrahera de kandidater du behöver. Vi sträcker oss till och med så långt att vi ibland garanterar det. Erfarenhet och bredd har betydelse.

Vi snackar inte, vi levererar.

Employer Branding

Först klär vi av dig. Sen klär vi på dig.

För att vara attraktiv för de du vill få ombord, och de som redan är på plats, är det viktigt att förstå varför de väljer just dig. Lyckas du har du konkurrensfördel, och du blir en föredragen arbetsgivare.

 

Vi identifierar, formulerar, förankrar och kommunicerar ditt Employer Brand. Eller bara bidrar med de delar du har behov för. Med en gedigen process får vi saker att hända. Vi tror på Employer Branding som skapar äkta affärsnytta, strategisk kommunikation som tar höjd och fungerar i verkligheten, på att varje kultur och arbetsgivare är unik och måste hanteras därefter. Vi förstår om någon inte gillar vårt synsätt.

People Retention

Den bästa tiden i ditt liv, oavsett hur länge du stannar.

För att få ut det mesta och det bästa av dina medarbetare bör du först förstå vad de vill ha av dig. Är det snabbare utveckling, ett sammanhang, mer lön eller ett högre syfte? Flexibilitet, trygghet, balans i livet eller ett intressant jobbinnehåll?

 

Oavsett vad, ska du behålla de kompetenser som ska bygga din verksamhet framåt måste du börja investera redan när en ny medarbetare har signerat. Vi hjälper dig till snabbare utväxling av den investeringen genom att forma en pre-/onboarding och life long learning som skapar verkliga resultat.