Whydentify Sverige | Tjänster
17807
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Du kan och vill bli bättre.

Alla verksamheter har sitt syfte och sina mål, som i sin tur ska forma en egen och unik arbetsgivaridentitet och ett starkt medarbetarlöfte. Hur lätt är det?

 

Kraven för att klara konkurrensen höjs konstant. Du måste hänga med i teknologin och skapa bra kandidatupplevelser – rätt budskap, rätt kanaler och rätt tonläge. Ditt erbjudande och det du lovar måste vara trovärdigt. Vill du stärka ditt Employer Brand måste du vara hållbar och långsiktig, för det tar en stund att bygga varumärken. Och kanske viktigast, du måste våga skilja dig från mängden för att vara relevant och attraktiv för de du vill ha ombord.

 

Vi börjar alltid gräva där du står, och tar riktning därifrån. Vi gör det genom att fråga, undersöka och förstå – är du tillräckligt intressant för att vara populär? Sen ställer vi diagnos, och ger tydliga behandlingsförslag – var, när och hur du kan agera för att bli mer uppmärksammad och eftertraktad. Resan kan vara både lång och kort. Men alla kan komma fram. Vi gör dig bättre.

Eget budskap0%
Vara attraktiv 0%
Många kandidater0%
Kandidatupplevelse0%
Sociala kanaler0%
Mätbarhet0%
2011

Födelseår

11

Medarbetare

1500+

Uppdrag per år

4

Nordiska länder vi jobbar i

Talent Attraction

Vem, vad, hur, vad och varför? Rekrytera med effekt.

Blir det lite väl mycket copy/paste av gamla platsannonser, dina och andras? Osäker på om sociala kanaler, lokalmedia, programmatisk IP eller rekryteringssajter fungerar bäst? Vi börjar där du står. Och rör oss framåt med ett mål i sikte – att skapa kommunikation som fungerar, och konverterar.

 

Som specialiserad mediebyrå inom rekrytering jobbar vi oberoende med och har testat fler kanaler, och formuleringar, än de flesta. Det ger dig ett bredare perspektiv. Och fler talanger.

Employer Branding

Först klär vi av dig. Sen klär vi på dig.

För att få ut det bästa av dina existerande medarbetare – och bli attraktiv för de du vill få ombord – är det viktigt att förstå varför de väljer just dig. Lyckas du har du konkurrensfördel, och du blir en föredragen arbetsgivare.

 

Vi identifierar, formulerar, förankrar och kommunicerar ditt Employer Brand. Eller bara bidrar med de delar du har behov för. Överanalys leder till paralys och långa konsulttunga processer ger vi inte mycket för. Vi tror på en lagspelande ledningsgrupp för att äkta affärsnytta ska uppstå – strategisk kommunikation som fungerar i verkligheten och sätter HR på intäktssidan. Vi förstår om någon inte gillar vårt synsätt.